zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeLifestyleFloralia Borne nog te bezoeken

Floralia Borne nog te bezoeken

Na de succesvolle Open Dagen van enige weken geleden, staan de bloemen er nog steeds schitterend bij. Afgelopen donderdag was de rolstoel-wandelgroep van het Dijkhuis op bezoek, de bloemenpracht bleek een schot in de roos, de deelnemers waren vol bewondering over de prachtige bloemen. Elk jaar bezoeken zij de tuin, genieten in elk opzicht, voorzien van een kopje koffie of thee met versnapering en telkens nemen ze afscheid met een bijzondere verrassing, samengesteld door de vrijwilligers, die er steeds weer in slagen iets bijzonders uit de hoge hoed te toveren. De milde nazomer, met zo nu en dan een bui, heeft met name de chrysanten goed gedaan, deze staan volop in bloei, terwijl ook de zinnia’s en dahlia’s zich nog steeds van hun mooie kant laten zien. 

De tuin is dagelijks geopend van 13.30 tot 16.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Floralia is gelegen aan de Twickelerblokweg 8. Ook bereikbaar via de carpoolparkeerplaats aan het eind van de Azelosestraat. 

De verwachting is, dat de bloemenpracht met deze weersomstandigheden nog wel een aantal weken aanhoudt. 

De tuin, die in 2023 zijn 70-jarig bestaan hoopt te vieren, is nu op zijn mooist dankzij, de inzet een aantal gedreven vrijwilligers, nieuwe tuinliefhebbers zijn van harte welkom om het voortbestaan van de tuin ook voor de toekomst mogelijk te maken.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws