donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNatuurFoto van de week

Foto van de week

Bovenstaande foto is wederom gemaakt door Marianne de Jong: “Een weekendje weg naar provincie Groningen. Ik was op weg naar een plek waar je zeehonden kunt spotten in het noorden van Groningen. Na verschillende kilometers te hebben gelopen geen zeehond te zien, wat een teleurstelling. Ik dacht: dan maar wat ganzen fotograferen. Toen ik later thuis het resultaat zag was ik best wel tevreden met wat ik geschoten had. Deze brandganzen zaten met velen aan de kust. De boeren zijn er niet blij mee, ze veroorzaken namelijk veel faunaschade. Tja, maar ik heb wel mooie foto’s van ze. De foto is gemaakt met een Canon EOS R  en telelens Tamron 150-600mm, 1/800  F7.1  ISO200.”

Meer foto’s van Fotoclub de Hof zijn te zien op de website fotoclubdehof.com.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Natuur

Laatste Nieuws