maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleFoto van de week

Foto van de week

Hof van Twente – In de komende maanden zult u elke week een foto van een van de leden van Fotoclub de Hof aantreffen in de krant, voorzien van een begeleidend stukje tekst, waarin ook de technische details van de foto vermeld zullen staan.

“In 2020 was het door corona helaas niet mogelijk om verre reizen te maken en op de meest fantastische bestemmingen te fotograferen. Maar dat het ook dicht bij huis mooi kan zijn, hoop ik met deze foto te kunnen illustreren.

De foto is gemaakt in de middenberm van de Kuipersdijk in Hengelo. Het was een feest om hier de afgelopen zomer te rijden en te genieten van al die bloemen. Het begon met een zee van prachtige klaprozen, grassen, korenbloemen en gaandeweg ging er meer bloeien. Om de bloemen in het prille ochtendlicht te kunnen fotograferen moest ik wel vroeg mijn bed uit. Maar de opkomende zon, het strijklicht over de bloemen en de prachtige kleuren doen je dat al snel weer vergeten.” 

Technische details; Diafragma > f/5.6. Belichtingstijd > 1/60 sec. ISO waarde > 1600. De foto is gemaakt door Marjorie Steentjes. Meer foto’s van Fotoclub De Hof zijn te zien op de website fotoclubdehof.com.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws