donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleFoto van de week

Foto van de week

Hof van Twente – In de komende maanden zult u elke week een foto van een van de leden van Fotoclub de Hof aantreffen in de krant, voorzien van een begeleidend stukje tekst, waarin ook de technische details van de foto vermeld zullen staan.

In 2020 was het door corona helaas niet mogelijk om verre reizen te maken en op de meest fantastische bestemmingen te fotograferen. Maar dat het ook dicht bij huis mooi kan zijn, hoop ik met deze foto te kunnen illustreren.

Deze foto heb ik gemaakt langs de rand van een grasland aan de weg van Delden naar Bornerbroek, ingezaaid met een mengsel van wilde bloemen. Ook hiervoor moest ik vroeg mijn bed uit, maar de kick die je krijgt van al die mooie bloemen doet je dit al snel vergeten. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Die kleuren! Het licht! Overweldigend. Ik hoop dat er ook dit jaar weer zulke mooie bloemenstroken langs de akkers en weilanden in Hof van Twente tot bloei komen. Een feestje om langs te wandelen en zéker een feestje voor fotografen.

Technische details: Diafragma > f/3.2. Belichtingstijd > 1/160 sec. ISO waarde > 100. De foto is gemaakt door Marjorie Steentjes. Meer foto’s van Fotoclub De Hof zijn te zien op de website fotoclubdehof.com.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws