zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeZorgFranje gaat weer op reis

Franje gaat weer op reis

Hof van Twente – Eindelijk is het zo ver. We kunnen en mogen weer op reis. Stichting Franje grijpt deze mogelijkheid dan ook met beide handen aan. Reisland, het stukje Franje wat de dagtochten organiseert, heeft een prachtig programma samengesteld. Mooie dagtochten en zelfs een tweedaagse tocht. De diverse dagtochten zijn gebaseerd op genieten, beleven en heerlijk eten en drinken. 

Er wordt gereisd met een comfortabele touringcar en de ervaren vrijwilligers van de Stichting Franje zorgen voor de begeleiding. Indien gewenst kan de rollator of een rolstoel mee zodat de minder mobiele medemens ook van deze dagtochten kan genieten. En genieten wordt het zeker. Wat te denken van een dagje naar de oosterburen om je daar te goed te doen aan een taartenproeverij. Of een dagje met de boot het Veluwemeer op. 

Er is voor ieder wat wils en voor een ieder wat te beleven. De tochten zijn volledig verzorgd met koffie en iets lekkers, een lunch en aan het einde een afscheidsdiner. 

Opgave en betaling vooraf is noodzakelijk en het vertrek zal telkens zijn vanaf het gebouw van Franje aan de Kloosterlaan te Goor. 

De reisjes zijn zoals altijd voor alle inwoners van Hof van Twente. Of u nu in Goor, Markelo, Diepenheim, Delden, Hengevelde, Bentelo of in het uitgestrekte buitengebied woont, iedereen is welkom. Het volledige programma en alle aanvullende informatie is te vinden in het speciaal samengestelde programmaboekje van Reisland. 

Hebt u het boekje niet ontvangen maar bent u toch geïnteresseerd in het programma dan is het boekje af te halen bij Welzijnsorganisatie Salut aan de Grotestraat te Goor. Tevens kunt u alle informatie vinden op de website van Stichting Franje: www.franje.nl.

De medewerkers van Reisland zijn ontzettend blij dat ze weer mogen, hopelijk bent u het ook. Gaat u met hen mee?

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws