dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeSportFreerun-jam 20 augustus Sporthal de Mossendam

Freerun-jam 20 augustus Sporthal de Mossendam

Goor – Is springen, klimmen, rennen en je eigen koers bepalen helemaal jouw ding? Kom dan op 20 Augustus meedoen met de freerun jam van G.V. Excelsior Goor. 

Een jam is een grote open training waar er een groot parcours en andere freerun onderdelen zullen worden uitgezet. Je kan hier zelf van alles en nog wat uitproberen en wie weet leer je wel iets super cools! Er is genoeg begeleiding die je tips kunnen geven en meer kunnen vertellen over het freerunnen. Iedereen is welkom, dus neem vooral vriendjes of vriendinnetjes mee! De jam begint om 13.00 en duurt tot ongeveer 17.00 uur en vindt plaats in de Mossendam. Je kan aansluiten en weggaan wanneer je maar wilt. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe sport en houd je wel van coole tricks doen zoals salto’s of backflips of vind je het leuk om snel over obstakels heen te klimmen en springen, kom dan 20 augustus langs! 

Wil je meer weten over wat freerunnen is? 

Dan kun je in deze video zien wat wij normaal doen! https://fb.watch/v/3yekr8Cp7/

Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met de trainer Mika Bakker door te mailen naar: Mika.bakker@hotmail.com of een whatsappje te sturen naar 0683716938. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws