zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeNieuwsFrisse start voor Aquila Wellness & Spa in Aparthotel

Frisse start voor Aquila Wellness & Spa in Aparthotel

Delden – Het Aparthotel aan de Sportlaan blijft maar vernieuwen. In coronatijd werden de hotelkamers onderhanden genomen, het zwembad gemoderniseerd, het asbest dak vernieuwd, alle hotelkamers van airco’s voorzien, de golfbaan en driving range aangepast en in februari 2022 werden er drie padelbanen aangelegd op de indoor tennisbanen. Padel is hot en past prima in het concept van het Aparthotel Delden. Samen met het RIGA indoorgolf en het spelterras is de tennishal omgetoverd tot een unieke en sportieve ontmoetingsplaats voor jong en oud. Aparthotel Delden is klaar voor de toekomst.

Aquila Wellness & Spa

De meest recente metamorfose heeft plaats gevonden in de Wellness & Spa. Daar zwaait sinds 1 juli 2022 Arzu Sahin de scepter. Arzu heeft met Aquila Wellness & Spa inmiddels haar draai gevonden. Heb je spanning, zorgen en stress, of ben je gewoon toe aan een dagje relaxen, dan is Aquila Wellness & Spa een aanrader. Het is heel erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bouw voldoende rust in, ontspan, eet gezond en gun jezelf van tijd tot tijd een wellnessdagje. Zo voorkom je een hoop ellende, zoals ziekte en blessures, en kun je er weer helemaal tegen. Er zijn verschillende Hamam-, Rasul-, massage- en schoonheidsarrangementen, waar Arzu als perfecte gastvrouw ervoor zorgt dat niemand iets tekortkomt. Uw Wellness dagje is pas helemaal compleet door het af te sluiten in de gezellige buitentuin met sauna en jacuzzi. Bij alle massages en behandelingen is bad- of onderkleding verplicht.

Gun jezelf een compleet dagje wellness

Arzu’s voornaamste doel is mensen helpen en zich beter laten voelen. Met massage of een Hamam behandeling zijn al heel veel klachten te verhelpen. Zowel recreatieve als professionele sporters kunnen een sportmassage boeken. Bij een opgelopen blessure geeft ze advies of raadt een alternatieve behandeling aan. Arzu is in het bezit van vele vakdiploma’s, waaronder die van sport- en stoelmasseur, hotstone massage, personal trainer en fitness instructeur. Aquila Wellness & Spa in Delden is dé plek waar je moet zijn om volledig herboren huiswaarts, of naar je hotelkamer te gaan. “Wees lief voor je lijf en leden”, is het advies van Arzu.

Meer informatie en boekingen

Aquila Wellness & Spa vind je in het Aparthotel aan de Sportlaan 7 in Delden. Kijk op de websites www.aparthoteldelden en/of www.aquila-wellnessenspa.nl voor meer informatie of boekingen of een cadeaubon van Aquila Wellness en Spa. Mail naar info@aquila-wellnessenspa.nl of bel 06-46979782.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle