dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeZorgGa jij ook mee op avontuur in de jungle?

Ga jij ook mee op avontuur in de jungle?

Markelo – Zaterdag 25 september is er van 13.30 uur tot 15.30 uur een workshop ‘Op avontuur in de jungle’ voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar bij de Goastok coaching, training & advies 

“Dit keer gaan we op avontuur in de jungle. De dierentuinoppasser laat ons weten dat de dieren ontsnapt zijn uit de dierentuin. De dieren zijn gevlucht naar de jungle van het Westerflier”, aldus Anita Kraayenvanger. “In de jungle gaan we op zoek naar de dieren en onszelf. In spel, activiteit en gesprek gaan we in op welk dier je mooi, indrukwekkend vindt en welke eigenschap vind je interessant aan dit dier. Ook leren we kijken vanuit je geboortedatum (numerologie) welk dier bij jouw eerste cyclus (jeugd) hoort. Welke kwaliteiten en uitdagingen herken je hierin van jezelf en hoe ga je hiermee om? Natuurlijk helpen we de dierentuinoppasser zijn dieren terug te vinden.”

Speur jij ook mee?

Je kunt je opgeven bij Anita Kraayenvanger via de mail a.kraayenvanger@degoastok.nl, telefonisch 0615081941 of middels het contactformulier op de website www.degoastok.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws