dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeZorgGaan we dit jaar naar Macedonië of weer naar Giethoorn

Gaan we dit jaar naar Macedonië of weer naar Giethoorn

MeeReizen houdt, na 2 jaar weer, op zondag 20 november haar jaarlijkse Vakantiemarkt op eigen locatie aan de Burenweg 6 in Borne

Twente – MeeReizen biedt begeleide vakanties aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor de begeleiding is een klein leger aan enthousiaste vrijwilligers beschikbaar. Op zondag 20 november wordt het nieuwe reisaanbod van MeeReizen gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Vakantiemarkt bij MeeReizen in Borne. Ellen Nauta, burgemeester van de Hof van Twente en tevens voorzitter van MeeReizen zal deze markt openen. “Ik ben nu twee jaar als begeleider mee geweest en het blijft geweldig” 

Zoals op de vernieuwde website staat is MeeReizen de leukste reisorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. En dat is MeeReizen, een reisbureau die onvergetelijke groepsvakanties aanbiedt in binnen en buitenland. Zo zijn er speciale vakanties voor jongeren én voor mensen die wat meer begeleiding nodig hebben. Het grootste aanbod heeft MeeReizen voor mensen die wat minder begeleiding nodig hebben. Deze reizen gaan in 2023 naar mooie plaatsen in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Italië, Luxemburg, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk en Polen. “Dit jaar ga ik voor de twaalfde keer naar Hopfgarten, en dat voelt als thuiskomen. Niet alleen voor ons als vrijwilligers maar ook voor onze vakantiegasten,” zegt Herman Kok, vrijwilliger van het eerste uur bij MeeReizen. MeeReizen is tevens gespecialiseerd in vlieg- en zonvakanties. Zo biedt MeeReizen een prachtige reis aan naar Macedonië maar ook naar Spanje, Turkije, Portugal en Griekenland. 

MeeReizen is een Stichting zonder winstoogmerk met een vrijwillig bestuur en vrijwillige begeleiders. Het enige doel van MeeReizen is om mensen met een verstandelijke beperking een volledig vakantieaanbod aan te bieden zodat zij net als ieder ander een vakantie kunnen uitzoeken.

De Vakantiemarkt van Meereizen begint zondag 20 november om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur bij MeeReizen in Borne. Tijdens deze beurs worden de reizen 2023 gepresenteerd en kunnen de vakantiegangers kennis maken met de vrijwilligers. De toegang is gratis en de bezoekers krijgen koffie en iets lekkers . 

Informatie over, de begeleide vakanties van, MeeReizen is te vinden op de website www.mee-reizen.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws