zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenGamenastiek voor senioren bij Noaberhoes Rood Zwart!

Gamenastiek voor senioren bij Noaberhoes Rood Zwart!

Bent u die senior die bewegen, plezier en elkaar ontmoeten belangrijk vindt?  Kom dan eens kijken en meedoen bij het gamenastieken. Een manier om met plezier te bewegen voor meer vitaliteit, waarbij ook  gelegenheid is om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer.

Een activiteit geschikt voor zowel vitale en minder vitale senioren. Bijna iedereen kan het op zijn eigen niveau. Ook met rolstoel of rollator bent u van harte welkom.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een warming up en daarna gaan we actief gamen voor grote schermen door middel van spelcomputers. Denk maar aan tennis, bowlen, 20.000 lekken dichten of een afdaling op de lange latten. Er zijn nog veel meer leuke uitdagende games. U wordt begeleidt door een gamecoach. In de pauze schenken we koffie en thee, met een gezonde en lekkere traktatie, waarbij natuurlijk tijd is voor een praatje.

U werkt op deze manier met plezier aan onder andere uw uithoudingsvermogen, spierkracht, balans en geest. Ik noem het SLIM; Sportief, leuk, Interactief en we doen het vooral  Met elkaar!

Wanneer?

Heeft u interesse en bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Kom dan eens kijken en meedoen: De activiteit wordt 10x aangeboden op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. We starten op 17 september.            Kosten zijn 40 euro. (1x in de maand gaan we ook samen lunchen) Een 1e keer is kosteloos.

Voor meer informatie; neem gerust een kijkje op mijn website: www.beweegenzo.nl en op Facebook.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle