zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeGaragenieuws.nl, gratis nieuwe glossy voor automobilisten

Garagenieuws.nl, gratis nieuwe glossy voor automobilisten

Hengevelde – Nederland is een glossy magazine rijker. Garagenieuws.nl is de naam. Het blad verschijnt vier keer per jaar en is vooral bestemd voor autoliefhebbers en automobilisten. Het eerste nummer van het magazine kende een oplage van 10.000 exemplaren en is verkrijgbaar bij talloze autobedrijven in Nederland. Garagenieuws.nl is een blad dat lekker leest. “Ik hoop dat de mensen het blad met een glimlach lezen. Dat is mijn insteek om het uit te brengen”, vertelt initiatiefnemer Robin Kooijman uit Hengevelde. “We willen aan het begin van elk jaargetijde allerlei onderwerpen onder de aandacht brengen voor ondernemers in de autobranche én voor de consument. Dat geldt voor de bezoeker van de garage, van het autobedrijf óf de showroom. Onderwerpen en tips die er toe doen en die de automobilist met regelmaat een kijkje geven achter de schermen in het autobedrijf. Maar we zullen ook niet schromen om over een leuk onderwerp te schrijven, dat buiten de autobranche ligt.”

Garagenieuws.nl wordt in eigen beheer uitgegeven door Kooijman Automotive, diensten voor de autobranche. Kooijman Automotive voorziet onder andere in diensten als 24/7 pechhulp Europa. Kooijman: “Dat is een geweldig fijne mobiliteits- service waarbij wij ervoor zorgen dat uw klanten bij onverhoopte pech niet in de kou staan. In eigen woonplaats, Nederland of Europa, wij waarborgen de klanttevredenheid.”

In de Hof van Twente is Garagenieuws.nl gratis te verkrijgen bij de volgende garages: Autobedrijf Feijten en Autobedrijf De Vossenbrink te Delden, Vos Autotechniek te Goor en Garage Hartgerink te  Hengevelde. Op de website www.garagenieuws.nl kan het magazine online gelezen worden.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle