zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeNieuwsGeef jouw superpapa op voor de vaderdagactie van het Hofweekblad

Geef jouw superpapa op voor de vaderdagactie van het Hofweekblad

Hof van Twente – Is jouw vader superhandig, staat hij voor iedereen klaar, is hij gewoon de allerliefste of is er iets anders wat jouw vader heel bijzonder maakt? Geef hem dan nu op voor de vaderdagactie van het Hofweekblad en wie weet is jouw vader straks het stralende middelpunt in deze krant.

Op Vaderdag, zondag 19 juni, worden alle vaders door hun kinderen verwend. Maar de winnende superpapa wordt door adverteerders uit het Hofweekblad pas écht flink in het zonnetje gezet. Voorwaarde is wel dat jouw vader in Hof van Twente woont. Geef jouw superpapa meteen op met een kleine motivatie waarom juist hij zo gaaf is!

Deelname is gratis en heel eenvoudig 

Mail naar info@hofweekblad.nl, onder vermelding van ‘vaderdagactie’, wat jouw vader zo bijzonder maakt en waarom hij de lezersactie moet winnen. Vergeet hierbij niet de naam en woonplaats van je vader en je eigen telefoonnummer/het telefoonnummer van een volwassene te vermelden. Als jouw vader de winnaar is, krijg je telefonisch bericht.

Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan wel even toestemming aan je moeder, oppas, verzorger(s), opa, oma, oom, tante of een volwassen broer of zus. Opgave kan tot en met zondag 12 juni. En nog niets tegen je vader zeggen hè, het moet natuurlijk wel een verrassing blijven!

Na 12 juni geen bericht ontvangen? Dan heb je helaas niet gewonnen. De winnaar wordt in het Hofweekblad van woensdag 15 juni bekend gemaakt.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle