woensdag, 25 mei 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenGeen tasjes maar koffertjes van Bakker Meen voor Ekiko

Geen tasjes maar koffertjes van Bakker Meen voor Ekiko

Vorige week mocht Bakker Meen uit Delden Stichting Ekiko verblijden met een cheque van maar liefst € 1.000. Deze cheque was bij elkaar gespaard door de klanten van de bakkerij. In plaats van de aanschaf van een plastic tasje voor het meenemen van het aangekochte brood konden klanten een donatie doen aan de stichting. 

Ekiko staat voor Elk Kind een Koffer. De stichting verstrekt ingepakte koffertjes voor Twentse kinderen die in een crisissituatie uit huis worden geplaatst. Erik Averdijk, voorzitter van de stichting, licht toe: “Als stichting zijn wij volledig afhankelijk van giften, donaties en acties. We zijn daarom ontzettend blij met deze actie die door Bakker Meen is opgezet. Met deze cheque kunnen we weer een aantal koffers vullen en uitgeven aan pleegkinderen die het ontzettend hard nodig hebben.”

De tasjesactie voor Ekiko is inmiddels beëindigd. Er kan nog wel gedoneerd worden aan de stichting door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL59RABO0175420777 t.n.v. Stichting Ekiko. Meer informatie over de stichting op www.ekiko.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle