zaterdag, 17 april 2021
Advertentie
Home Nieuws Hof van Twente Geen winterwandelingen W.S.V. Tempo DMG in 2021

Geen winterwandelingen W.S.V. Tempo DMG in 2021

Hof van Twente – Al 31 jaar lang organiseert Tempo in januari, februari en maart een winterwandeling in afwisselend Diepenheim, Markelo en Goor. Helaas zal de 32ste editie in 2021 niet plaats vinden. Het bestuur kan echter geen wandeltochten organiseren die volledig aan de Covid-19 voorwaarden kunnen voldoen. Om de tochten op een andere manier te organiseren heeft het, gezien het ledenbestand, geen enkele mogelijkheid.

De 32ste editie van de winterwandelingen zal -indien mogelijk- plaatsvinden op 9 januari, 6 februari en 6 maart 2022. Dit jaar zouden deze tochten extra feestelijk zijn omdat Tempo in 2021 75 jaar bestaat. Wel zal het bestuur, indien er in de loop van 2021 verruimde mogelijkheden komen, dit direct aangrijpen om ter ere van het 75-jarig bestaan een feestelijke tocht te houden. Ook de drieweekse wandelingen die tijdens de coronacrisis waren georganiseerd, zijn door de verscherpte maatregelen al weer een tijd lang afgelast. 

Zo snel dit weer mogelijk is zal, wordt dit via de website bekendgemaakt. Deze tochten zijn voor een beperkt aantal deelnemers. Ook niet-leden kunnen deze dan aangrijpen om eens met Tempo mee te wandelen. Vooraf aanmelden is verplicht voor leden en niet-leden. Wil je nu al wat meer weten over Tempo, kijk dan op de website www.wsvtempodmg.nl of stel vragen via e-mail: tempowandeltgraag@outlook.com of bel 0547-274891. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle