dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeSportGeslaagd Lion’s Pitch & Putt-toernooi

Geslaagd Lion’s Pitch & Putt-toernooi

Hof van Twente – De Lionsclub Goor, Markelo, Diepenheim organiseerde in september haar elfde Pitch & Putt-toernooi voor ondernemers en bedrijven  in Hof van Twente. De organisatie van het toernooi in 2022 is evenals in voorgaande keren tot stand gekomen in uitstekende samenwerking met Harry Jansen van de Pitch & Putt golfbaan. Het was een mooie zonnige warme dag. Ook dat droeg in belangrijke mate bij aan het welslagen van dit prachtige evenement.

Maar liefst 19 flights, afkomstig uit Goor, Markelo, Diepenheim, Delden en Hengevelde, gingen met elkaar de strijd aan om de ‘Bedrijfsbokaal 2022’. 

Na een spannende strijd ging de eerste prijs, een prachtige wisselbokaal, naar het team van Plus Blankhorst Supermarkt uit Markelo, dat een jaar eerder als derde was geëindigd. Op de tweede plaats eindigde het Diepenheimse combinatie-team van Slagerij Kastelein en De Graaf Hoveniers en derde werd het team van Ymotions.nl uit Diepenheim. 

Elk jaar wordt de netto opbrengst van het toernooi door de Lions besteed aan een goed doel. Dit jaar kon president Hans Tadema na afloop van het toernooi een cheque van € 2.500,- uitreiken aan de Stichting Pax Kinderhulp Hof van Twente uit Goor. De heer Khalil Ridha, coördinator van Pax Kinderhulp, was bijzonder blij met deze donatie. Zijn echtgenote gaf na de uitreiking nog een korte toelichting op het werk van de gedoneerde stichting. 

Met een barbecue tot slot was het toernooi voor de deelnemers en voor de vertegenwoordigers van de Stichting Pax Kinderhulp, de aanwezige Lions en voor exploitant Harry Jansen van Pitch & Putt als zeer geslaagd te noemen. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws