zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsGezocht: kinderspeelgoed en kinderkleding voor weggeefmarkt

Gezocht: kinderspeelgoed en kinderkleding voor weggeefmarkt

Delden – Met het idee om duurzaamheid te promoten èn iets te doen voor kinderen in Hof van Twente, organiseren 12 leerlingen van Het Twickel College Delden een weggeefmarkt voor kinderspeelgoed en kinderkleding. Dit doen ze in samenwerking met hun docenten, Salut Welzijn en Hofpower: het gemeentelijk schoolprogramma over duurzaamheid & techniek. De weggeefmarkt is voor iedereen die er blij van wordt als spullen hergebruikt worden. En is zeker geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en spaarzame manier om cadeaus of kleding te vinden. De markt vindt plaats op zaterdag 6 november van 9.30 uur tot 12.00 uur in de kantine van het Twickel College Delden aan de Schoppenstede. 

Zelf zamelen de leerlingen in eigen kring zoveel mogelijk speelgoed en kleding in. Daarnaast doen ze een beroep op alle inwoners van Hof van Twente om kinderspeelgoed en kinderkleding – geschikt tot 14 jaar – niet weg te gooien maar te bewaren en in te leveren. Dit laatste kunt u doen op vrijdag 5 november tussen 15.00 uur en 17.00 uur in de kantine van Het Twickel College Delden aan de Schoppenstede 19. 

Voorwaarden zijn dat de gebrachte spullen schoon, heel en bruikbaar zijn. Overgebleven kleding en speelgoed gaat naar goede doelen, waaronder de Voedselbank. 

Nog vragen? Neem dan contact op met Ans ter Morsche: a.termorsche@carmelhengelo.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle