dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeCultuurGezocht: theatertalenten voor uniek

Gezocht: theatertalenten voor uniek

theatertraject van Theatermakerij Enschede en Schouwburg Hengelo

Hengelo – Speciaal voor jongeren tussen de 14 en 20 jaar met interesse in theater organiseren Schouwburg Hengelo en Theatermakerij Enschede het Traject Theatertalent. Gezamenlijk worden er vier theatervoorstellingen bezocht en vier verschillende workshops gevolgd. Een unieke mogelijkheid om nader kennis te maken met theater, voor én achter de schermen. Dit traject start op woensdag 22 februari.

Traject Theatertalent

Tijdens Traject Theatertalent, een unieke samenwerking tussen Theatermakerij Enschede en Schouwburg Hengelo, bezoeken de deelnemers vier geselecteerde voorstellingen van de gerenommeerde gezelschappen Maas theater en dans, Aluin, Oostpool en Sonnevanck en Zijlmakerij. 

Daarnaast krijgen de deelnemers verschillende workshops aangeboden, waarbij zij leren over de verschillende facetten van theater en krijgen ze een kijkje achter de schermen. Een traject voor diegenen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen. Ervaring is niet noodzakelijk, motivatie wel. Het Traject Theatertalent start op woensdag 22 februari. 

Aanmelden

Jongeren tussen de 14 en 20 jaar oud kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar projectleider Linda Koezen via l.koezen@schouwburghengelo.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en Traject Theatertalent. De kosten voor deelname bedragen € 100,00 per persoon, dit is inclusief toegang tot de voorstellingen. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. 

Meer informatie is te vinden op www.schouwburghengelo.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws