dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsBenteloGoed nieuws voor Bentelo en Hengevelde:er komt glasvezel

Goed nieuws voor Bentelo en Hengevelde:er komt glasvezel

Gratis aanmelden kan nog tot 31 mei 2021

Hof van Twente – Goed nieuws voor de inwoners van Bentelo en Hengevelde. Tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om in Bentelo en Hengevelde glasvezel aan te leggen! Naar verwachting start de aanleg in het derde kwartaal van 2021. Omdat het met de coronamaatregelen lastiger is geweest om alle inwoners persoonlijk te bereiken, kunnen inwoners zich tot en met 31 mei alsnog gratis aanmelden via gavoorglasvezel.nl. 

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar

Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in Bentelo en Hengevelde is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, verenigingen en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Wethouder Harry Scholten: “Het is in deze tijd belangrijker dan ooit om goed en snel internet te hebben. We werken meer thuis, onderwijs en zorg worden steeds meer digitaal en ook voor ontspanning en ontmoeting gebruiken we onze beeldschermen. Hoe fijn is het dan, dat online verbindingen van goede kwaliteit zijn. We hebben goed nieuws: voor Bentelo en Hengevelde wordt dat supersnelle en goede internet werkelijkheid. Ik ben er trots op dat inwoners van Hengevelde en Bentelo hun verantwoordelijkheid hebben genomen en gekozen hebben voor glasvezel. Binnenkort kunnen inwoners en bedrijven er gebruik van maken. Met dit stabiele en supersnelle internet zijn Hengevelde en Bentelo goed voorbereid op de toekomst.” 

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Alle inwoners van Bentelo en Hengevelde die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Daisy Meekes: “Gezien de bijzondere tijd waarin we leven, merken we dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Inwoners krijgen daarom nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Online.nl of Weserve. Doen zij dit uiterlijk op 31 mei 2021, dan hoeven ze geen extra na-aansluitkosten van
€ 650,- te betalen en profiteren ze van een scherp welkomstaanbod.” 

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle