donderdag, 1 december 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorGoor viert Koningsdag uitbundig

Goor viert Koningsdag uitbundig

Goor – Na twee jaar met beperkte mogelijkheden mag de verjaardag van de Koning weer, op de voor ons vertrouwde manier, gevierd worden. De Oranjevereniging van Goor is druk bezig met de organisatie van een dagvullend programma voor jong en oud. 

’s Ochtends vanaf 6.00 uur vindt de traditionele Oranjemarkt plaats in de Grotestraat. Om 11.00 uur geeft Apollo een Koningsconcert bij de fontein voor het gemeentehuis. Door Stichting Kindvriendelijk Goor wordt voor de basisschoolleerlingen een uitdagend circuit georganiseerd in de Grotestraat. De zogenoemde Obstacle Run vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur. 

Naast deze activiteiten in het centrum, zijn er voor de auto- en bromfietsliefhebbers schitterende routes uitgezet. Afgelopen jaren bleken de routes een groot succes, dit jaar vallen er ook leuke prijsjes te winnen. De Autopuzzeltocht zal zo’n 100 km lang zijn en voert langs de mooiste plekjes in de provincie. De Bromfietspuzzeltocht is 40 km lang en daarmee geschikt voor scooter, bromfiets en solex. Voor beide puzzeltochten geldt dat er gestart kan worden vanaf de Schoolfeestweide tussen 10.30 en 12.30 uur, zodat u op tijd in Goor terug kunt zijn om ook een bezoek te brengen aan de Goorse horeca. De routebeschrijving kunt u afhalen bij de Reggehof. Deelname is kosteloos, maar op eigen risico (denk aan WA-verzekering). Een vrije gift ten gunste van de Goorse Oranjevereniging is welkom. 

Hou voor actuele informatie de Facebookpagina van de Goorse Oranjevereniging in de gaten. Hopelijk tot ziens op 27 april. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle