maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorGoorse Wintermarkt zoekt vrijwilligers

Goorse Wintermarkt zoekt vrijwilligers

Goor – Zoals het er nu naar uitziet, zal de Goorse Wintermarkt op zaterdag 18 december doorgaan. De vergunning is aangevraagd en de voorbereidingen gaan in hoog tempo door. 

De opzet van de Wintermarkt is compleet anders dan andere jaren. Als het weer het toelaat, zal er een PK markt komen vanaf Grand café de Zon naar het centrum. Hier zullen allerlei oldtimer auto’s, vrachtauto’s, trekkers en motoren tentoongesteld worden. Waar voorheen de paardenmarkt op het schoolfeestplein was, zal deze nu in de Spoorstraat zijn en doorlopen tot op de parkeerplaats achter de Thuisin. Bezoekers kunnen van daaruit doorlopen naar het centrum waarbij ze dan langs een levende kerststal komen. In het centrum van Goor zal ook van alles te beleven zijn. Winkeliers zullen er staan met kraampjes met koopwaar, verenigingen kunnen zich aanmelden voor een kraam om hun vereniging te promoten of de verenigingskas te spekken door spullen te verkopen. Hiervoor wordt zelfs de mooiste kraam met 250 euro beloond. 

Uiteraard zijn voor de organisatie van dit evenement handen nodig. De organisatie doet bij deze een oproep aan mensen die willen helpen. We zijn op zoek naar verkeersregelaars en mensen die willen helpen met allerlei hand- en spandiensten zoals het verzorgen en in de gaten houden van de paarden. Een vrijwilligersbijeenkomst zal gehouden worden op 27 oktober bij bar bistro d’Olde Smidse.

Aanmelden als vrijwilliger, sponsor, deelnemer kerst- of PK markt en paardenhandelaar kan via de website www.goorsewintermarkt.nl. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle