vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsMarkeloGouden jubileum optocht Dorpsfeest Markelo

Gouden jubileum optocht Dorpsfeest Markelo

Markelo – Dit jaar is het 50 jaar geleden dat er in het teken van Dorpsfeest Markelo voor het eerst een optocht door de straten van Markelo trok. Voor de Optochtcommissie van Dorpsfeest Markelo meer dan genoeg reden om dit jaar een meer dan speciaal thema aan de optocht te verbinden. De thematrekking vindt plaats op vrijdag 10 februari om 20.00 uur bij De Haverkamp, volledig in het teken van het gouden jubileum.

De optochtcommissie nodigt alle wagenbouwers in Markelo uit maar doet ook een oproep aan oud-wagenbouwers, verenigingen, groepen en buurten die anders niet bouwden om naar de thematrekking te komen. “Misschien komen we samen wel tot een geweldig idee en nemen ze dit jaar ook deel aan de grandioze jubileumoptocht. In al die 50 jaren is er niets veranderd: de optocht wordt gemaakt door ons allemaal en Markelo kan niet zonder onze fantastische enthousiaste wagenbouwers”, geeft de optochtcommissie aan.

Vóór 1 februari kunnen groepen wagenbouwers zich opgeven voor de thema-avond. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan optocht@dorpsfeestmarkelo.nl.Dorpsfeest Markelo vindt dit jaar plaats van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus. De optocht vindt plaats op zondag 27 augustus.     Bron en foto: maarkelsnieuws.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle