vrijdag, 2 december 2022
spot_img
HomeLifestyleGraffiti in Goor

Graffiti in Goor

Hof van Twente – Wat is er nou gaver dan je eigen graffiti kunstwerk te maken! En dat alles in een echt atelier en onder het toeziend oog van bekend kunstenaar Patrick van den Burg. Op maandag 3 oktober start Home of Talents met een gloednieuwe workshop Graffiti voor iedereen van 7 jaar en ouder. 

Graffiti is een verzamelnaam voor afbeeldingen of teksten die op straat of op een andere, min of meer openbare plek, met verf zijn aangebracht.

Hoewel je waarschijnlijk anders zult vermoeden, kwam graffiti al voor bij verschillende volkeren in de oudheid. Van de Romeinen tot de Vikingen, het plaatsen van graffiti was toen al populair!

De cursus wordt gegeven in het atelier van Patrick van den Burg in vijf lessen waarin je werkt aan jouw eigen graffiti kunstwerk. Je leert verschillende technieken en maakt gebruik van verschillende materialen. 

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan gelijk aan voor de eerste les op maandag 3 oktober, tijd: 15.30 tot 17.00 uur. Ga om aan te melden of voor meer informatie naar de website: www.homeoftalents.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws

Reggehof programma

Kettingbotsing Goor

Ongeval met drie auto’s

Zin in Kerst?