zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeZorgGratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers in Hof van Twente

Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers in Hof van Twente

Hof van Twente – Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de persoon met dementie als voor de naaste omgeving. Voor Salut aanleiding om in Hof van Twente in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de cursus ‘Omgaan met dementie’ aan te bieden voor mantelzorgers. 

Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt uitgebreid informatie gegeven over dementie. De deelnemers krijgen adviezen over hoe zij met hun naaste met dementie kunnen omgaan. 

De toegevoegde waarde van deze cursus is dat ervaringen en tips gedeeld kunnen worden met andere mantelzorgers die ook zorgen voor iemand met dementie. Het is van belang dat de persoon met dementie waarvoor gezorgd wordt nog thuis woont. De bijeenkomsten worden geleid door een ervaren cursusleider. Een casemanager dementie, psycholoog en de consulent van Salut zullen afwisselend aanwezig zijn voor informatie en vragen.

De bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 9, 16 en 23 september, 7 en 28 oktober en 11 november steeds van 13.30 tot 15.30 uur in de Reggehof, De Höfte 5 in Goor.

Meer informatie of aanmelden? 

Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@salut-welzijn.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws