zondag, 4 december 2022
spot_img
HomeCultuurGratis Frühlingskonzert Reggestad Muzikanten

Gratis Frühlingskonzert Reggestad Muzikanten

Goor – De Reggestad Muzikanten onder leiding van Jos Evers is een Böhmische/Mehrische Blaaskapel. De muzikanten spelen muziek in de sfeer van het Oktoberfest. De groep bestaat uit circa 20 tot 25 personen, inclusief zang.

Normaal gesproken geven Apollo’s Reggestad Muzikanten jaarlijks een nieuwjaarsconcert op de tweede zondag van januari. Vanwege corona kon dat dit jaar niet, vandaar dat er nu een Frühlingsconcert is georganiseerd. Marsen, walsen en polka’s passeren de revue en het wordt een heel sfeervol concert. Zang wordt verzorgd door Marianne Morssink en Frans Boers.

De Oberkrainergroep ‘Die Reggetaler Spatzen’ verlenen hun medewerking aan dit vrolijke concert. Deze formatie bestaat uit 7 muzikanten en hun muziek komt oorspronkelijk uit Slovenië. Het is te vergelijken met après-ski muziek. In combinatie met De Reggestad Muzikanten zorgen De Reggetaler Spatzen voor een feestelijke en gezellige middag.

De toegang is gratis. Bezoekers kunnen meedoen met een loterij.

Het concert vindt plaats op zondag 24 april om 11.30 uur bij De Bebsel en duurt ongeveer twee uur. De zaal is open vanaf 11.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws