donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeZorgGratis Hofdiner event

Gratis Hofdiner event

Hof van Twente – Zondag 22 mei wordt er een uniek event georganiseerd door de Hofjongeren van Doors Wide Open. Iedereen uit Hof van Twente is welkom maar de jongeren nodigen met name de ouderen onder ons uit. 

In de coronaperiode konden de normale eet- en ontmoetbijeenkomsten in het Proathuus niet doorgaan en veel ouderen hebben dat gemist. Ook het kerstbuffet ging niet door en daarom nu een groot event nu het weer kan.

De Hofjongeren starten tevens met een nieuwe vorm in het najaar, jongeren gaan dan samen met ouderen eten in huis, ze koken samen of vooraf en eten samen.. Zo willen ze iets doen aan de eenzaamheid die er heerst onder de ouderen. In de coronatijd was dit nog meer het geval en daarom nu dit idee om naar elkaar toe te komen en samen eens per maand te gaan eten. Tijdens het event zal dit allemaal toegelicht worden en is het doel om matches te maken tussen jong en oud. Doors Wide Open zal dit proces coördineren 

Het event vindt plaats op zondag 22 mei vanaf 14.00 uur in en rond De Ark aan de Irisstraat in Goor. Er is lekker eten en drinken, muziek, kraampjes van lokale organisaties ook is er een stand waar een kleine make over en verwenarrangement gegeven wordt. 

De gratis toegangskaarten kunt u bestellen via een mail naar stichtingdoorswideopen@gmail.com

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws