zondag, 3 juli 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorGroeNoord heet u ook nu van harte welkom

GroeNoord heet u ook nu van harte welkom

Goor – Bij Jan de Winkel aan de Nieuwenkampsmaten, nu GroeNoord genaamd, heeft corona zeker invloed op de dagelijkse gang van zaken. Jonny Bakker, winkelverkoper bij de John Deere dealer, heeft een duidelijk beleid: “Het welzijn van onze medewerkers en klanten staat voorop. We blijven ons houden aan de richtlijnen van het RIVM, om de risico’s zoveel mogelijk te vermijden en de verspreiding van het virus te minimaliseren. Conform de richtlijnen, zetten we ons vol in om de dienstverlening die u van ons gewend bent te blijven waarborgen.” 

GroeNoord valt onder essentiële detailhandel

De GroeNoord winkels zijn gericht voor reparaties en onderhoud en zijn daarom een uitzondering voor de detailhandel. Dit houdt in dat werkplaatsen, het magazijn en de winkel voor deze doelen geopend mogen blijven. De merchandise-hoek van de vestiging is wel gesloten. Om reisbeweging te beperken, kunt u vooraf bellen naar de GroeNoord-vestiging om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie. 

Bezoek aan een vestiging of bezoek van een GroeNoord-medewerker 

GroeNoord voert een streng beleid, mocht u toch naar de vestiging komen. Ze vertrouwen erop dat u dit alleen doet, als u in goede gezondheid verkeert. Bij binnenkomst vindt u desinfectiemiddelen en er zijn mondkapjes beschikbaar. Ook verzoekt GroeNoord u vriendelijke niet de werkplaats in te lopen of te gaan winkelen in de shops. Er komt zo snel mogelijk iemand bij u. 

Komt er een monteur of vertegenwoordiger van GroeNoord bij u op bezoek, ook dan passen ze strenge maatregelen toe. Ze maken altijd eerst een afspraak, ze volgen strikt de voorschriften van het RIVM, er wordt fysieke afstand bewaard, geen handen geschud en rekening gehouden met hygiënemaatregelen. Op deze manier kunnen zij de service blijven bieden die u van GroeNoord gewend bent. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle