dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGrote verandering per 30 juni bij Krooshoop Bloemencentrum

Grote verandering per 30 juni bij Krooshoop Bloemencentrum

Johan en Anita Krooshoop, eigenaren van Krooshoop Bloemencentrum zitten al 32 jaar in het vak. Het is voor velen uit Delden al jaren hét adres voor tuin- en kamerplanten, snijbloemen en potterie. “Het is tijd voor verandering”, zegt Johan. “Mijn vrouw Anita en ik zijn ondertussen de 60 gepasseerd en het is tijd voor ons om het wat rustiger aan te doen. Wij gaan door als Kwekerij Krooshoop Bloemencentrum, wat inhoudt dat wij stoppen met de verkoop van snijbloemen, kamerplanten en binnenpotterie.” 

Dus jullie stoten een tak af maar gaan nog wel door?

“Ja, dat klopt”, gaat Johan verder, “we gaan dus door als kwekerij van zomerbloeiers, vaste planten, tuinplanten en groenteplanten. We zijn dan alleen nog geopend van medio april tot en met eind juni.” Dat zal voor veel mensen even wennen zijn dat er per 30 juni dus geen snijbloemen en kamerplanten meer te vinden zijn bij Krooshoop. Johan en Anita realiseren zich dat maar al te goed, maar ze hebben deze keuze heel bewust gemaakt. “Maar”, zegt Johan, “niet getreurd want onze welbekende snijbloemenexpert Anush gaat half juli van dit jaar verder met BloemBoutique Anush in de Langestraat 7a naast Bakker Meen. Hier zult u de verse snijbloemen vinden van de veiling zoals u dat van Krooshoop gewend was.” 

Een droom die uitkomt

Anush blijft nog tot 11 juni van dit jaar bij Krooshoop werken en gaat zich vanaf dan concentreren op de opening van haar bloemenboutique. “Een droom die uitkomt, een eigen bloemenzaak in Delden”, vertelt Anush. “En ik vind het zo fijn dat ik geen afscheid hoef te nemen van mijn klanten. We hebben een jarenlange band, ik moet er niet aan denken dat te moeten missen.” Behalve snijbloemen ben je bij BloemBoutique Anush ook aan het juiste adres voor rouwarrangementen, trouwboeketten, bloemstukken, decoratie- en cadeauartikelen, kamerplanten, vazen en potterie. Als alles volgens plan verloopt, opent ze half juli  BloemBoutique Anush. Johan voegt nog toe: “We nemen na 16 jaar trouwe dienst helaas ook afscheid van Dennis en bedanken hem voor de goede samenwerking en wensen hem veel succes met zijn nieuwe baan in een bloemenwinkel in Neede.” 

Woord van dank en weerzien in het voorjaar

Na aankondiging van het bovenstaande, willen Johan en Anita zich nog even tot hun klanten richten: “Graag willen wij alle klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen 32 jaar en hopen u volgend voorjaar weer te zien bij de start van de verkoop van zomerbloeiers, vaste planten en tuinplanten.”

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle