donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHaafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten wordt Van Gurp Advocaten

Haafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten wordt Van Gurp Advocaten

Delden/Hengelo – Advocaat Patrick Wolbers is al enige tijd vertrokken van Delden naar Hengelo en heeft zich daar aangesloten bij Haafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten. Vanaf daar bedient hij ook makkelijk de mensen in Hof van Twente, immers dit advocatenkantoor bevindt zich vlakbij het centraal station in Hengelo. Recentelijk heeft Haafkes Nijkamp & Van Gurp de naam veranderd in Van Gurp Advocaten. Wolbers is daar één van de vijf gedreven specialisten.

Betrokken, vakkundig en slagvaardig

Heeft u zorgen over een bepaald vraagstuk? Dan begint daar de uitdaging voor de advocaten van Van Gurp Advocaten. Iemand die een advocaat inschakelt, heeft mogelijk een zakelijk conflict, een privésituatie waarbij veel emoties spelen, of een ander ingrijpend vraagstuk. Bij Van Gurp Advocaten zijn ze zich daar sterk van bewust. De kennis en ervaring bij de specialisten van Van Gurp advocaten bestrijken zo’n beetje alle rechtsgebieden waar u mee te maken kunt krijgen. Zij doen er alles aan om u betrokken, vakkundig en daadkrachtig van dienst te zijn. Uw vraagstuk is in vertrouwde handen. Wolbers licht toe: “Voor een advocaat is de rechtspraak bijzonder waardevol, veelzijdig en boeiend. Tegelijkertijd zijn we heel betrokken bij onze klanten en hun vraagstukken. Samen doen we er alles aan om kwaliteit te leveren en verschil te maken. Het belangrijkste is dat er een vertrouwensband is, zodat u uw zorg in volle openhartigheid op tafel kunt leggen. Het vertrouwen onderling ligt aan de basis van de relatie en een goede afhandeling van het vraagstuk.”

Van Gurp Advocaten ondersteunt bedrijven, organisaties in de non-profit sector en particulieren op vele rechtsgebieden. Dus heeft u een vraag of probleem waarvoor u een oplossing zoekt, maak dan een afspraak per e-mail p.wolbers@vangurpadvocaten.nl  of telefoon 074 – 242 18 32.

Snel én zorgvuldig, respectvol én daadkrachtig! Van Gurp Advocaten,  E-mail:

Enschedesestraat 60 in Hengelo. www.vangurpadvocaten.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle