donderdag, 1 december 2022
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteHaringparty 2022 gehost door Herberg de Pot

Haringparty 2022 gehost door Herberg de Pot

Breed gedragen door de Markelose horeca

Markelo/Hof van Twente – De tweede editie van de Haringparty Hof van Twente is dit jaar in Markelo bij Herberg de Pot op dinsdag 21 juni. Een zeer waardevol en gezellig netwerkevenement voor ondernemers in Hof van Twente. Net als in 2019, de eerste editie, wordt het evenement geheel georganiseerd door vrijwilligers en breed gedragen door de Markelose horeca en zoals gezegd gehost door Herberg de Pot. Een schitterende locatie waar de gehele horeca uit Markelo zijn opwachting zal maken en geheel belangeloos een bijdrage levert aan dit prachtige evenement, waarvan de gehele opbrengst geschonken wordt aan een goed doel. 

Deelnemende horeca

Naast Herberg de Pot leveren de volgende horecabedrijven geheel belangeloos en zonder winstaandeel een bijdrage aan de Haringparty 2022: Restaurant ‘t Wapen van Markelo, Restaurant en Feestlocatie De Poppe, Pizzeria Mama Mia, Herberg de Kemper, Grand Café De Kroon, Café Vennebekken, Landhuishotel en Bistro  Herikerberg, Zalencentrum de Haverkamp, Engels theehuis en B&B De Hoestinkhof, Snackbar Toornsmit en Discotheek Dieka. Het bestuur van de Haringparty 2022 is hier ontzettend blij mee en wil de deelnemende bedrijven op voorhand heel erg bedanken voor hun inzet. 

Goed doel

Er worden entreekaarten en sponsorpakketten verkocht en beschikbaar gestelde items geveild -waaronder uiteraard het haringvaatje- en met de opbrengst wordt een goed doel gesteund dat leeft in de betreffende kern en wat voor de gehele gemeente interessant is. Het bedrag dat wordt opgehaald gaat één op één naar een goed doel in Markelo, 

namelijk de bouw van een uitkijktoren op één van de ‘Vijf Heuvels’ voor de nog te ontwikkelen ‘Vijf Heuvels Belevings Wandelroute’. Direct na de veiling zal de cheque met de opbrengst aan de stichting worden aangeboden. 

Hoofdsponsor gezocht

Wil jij eeuwige roem vergaren en de naam van jouw bedrijf koppelen aan dit evenement? Meld je dan aan als hoofdsponsor! De vele voordelen hiervan lees je op de website onder de button ‘Sponsorpakketten’.  

Meld je snel aan want vol = vol

Haringparty Hof van Twente 21 juni van 16 tot 20 uur bij Herberg de Pot in Markelo, Potdijk 9 in Markelo. Het Hofweekblad publiceert alle nieuwtjes omtrent dit mooie initiatief, dus mis het niet. Kijk voor meer informatie ook op www.haringpartyhofvantwente.nl of stuur een e-mail naar info@haringpartyhofvantwente.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle