zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorHartverwarmend resultaat bakworstactie Vv Twenthe Frans Huisstede verkoopt meer dan 600 worsten

Hartverwarmend resultaat bakworstactie Vv Twenthe Frans Huisstede verkoopt meer dan 600 worsten

Goor – De Goorse voetbalvereniging Twenthe bedankt alle bakworstverkopers die dit jaar weer hun best hebben gedaan om de Twentse lekkernij aan familie, vrienden en kennissen te verkopen. Dat heeft ook dit jaar weer geleid tot een recordverkoop. Frans Huisstede blijft de absolute bakworstkampioen van de Goorse club, hij bracht in zijn eentje meer dan 600 bakworsten aan de man en vrouw, een ongekend aantal. Dat is goed nieuws dus voor de jeugdafdeling van de club. 

Zodra de zomervakantie is afgelopen begint Frans Huisstede al weer met zijn bakleverparade. Het is bijna niet te geloven maar Frans verkocht meer dan 600 worsten en dat zijn er bijna 40 meer dan zijn record van 2020. Hij verkoopt ze niet alleen in Goor maar ook in de omliggende plaatsen van Hof van Twente. Het is bijzonder knap dat Frans er in geslaagd is om weer zoveel worsten te verkopen terwijl het ook dit jaar weer lastig was om bijvoorbeeld bij horeca en bedrijven langs te gaan. Diepe buiging voor Frans. De jeugdleden die het meest verkochten waren Ramon Hartgerink en Kasper Bekhuis.

Het hartverwarmende aan de bakleveractie van de laatste jaren zijn de inspanningen die alle elftallen samen leveren. De seniorenelftallen verkochten traditioneel weer veel maar ook de bijna alle jeugdteams deden een duit in het zakje. 

De topper onder de jeugdteams was dit jaar het jeugdelftal JO19-1, het A1-elftal van de club, zij verkochten bijna 150 stuks, een mooi aantal en zij verdienden daarmee de teamprijs waar ze met het elftal iets leuks mee kunnen doen. Ook andere teams kunnen een kleine aanmoedigingsprijs van de club verwachten. 

De opbrengst van de bakworstenverkoop komt bijna volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de club waarmee zij activiteiten, nieuwe materialen en cursussen kan financieren. Dit is altijd weer een mooie aanvulling op het budget. 

Namens Twenthe bedankt het bakworstcomité allen die de actie ook dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt. Niet alleen Frans Huisstede en de andere superverkopers maar ook Wiggers Vleeswaren uit Hengelo wederom hartelijk dank voor de ondersteuning van de actie.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle