vrijdag, 30 september 2022
spot_img
HomeLifestyleHeerlijcke Vintage gaat naar landgoed Twickel met Vintage, Vinyl & Design

Heerlijcke Vintage gaat naar landgoed Twickel met Vintage, Vinyl & Design

In een prachtig gelegen boerderij op de Deldense Esch in Ambt Delden, erve Groot Hobbelink, vindt de 11e editie plaats van de Heerlijcke Vintage. Ruim 15 deelnemers uit Oost Nederland zullen er zijn met hun meest prachtige spullen. 

Liefhebbers van mooie second hand kleding, schoenen, sieraden, meubeltjes en accessoires kunnen hier hun hart weer ophalen. Ook de liefhebbers van vinyl kunnen zich verheugen op deze dag, want ook muziek uit de 60-er tot 90-er jaren zal ruimschoots aanwezig zijn. De organisatie heeft voor een kopje koffie/thee met gebak samenwerking gezocht met dames uit Oekraïne die op dit moment, vanwege de oorlog in hun thuisland, in de Hof van Twente verblijven. Tevens is er een prachtige wandeling uitgezet over de Deldeneresch die deze dag kan worden gewandeld. Deze is ter plekke verkrijgbaar. 

Scoor je mooiste vintage item zondag 4 september op de Heerlijcke Vintage en laat het al je vrienden en vriendinnen weten. Weet dat je van harte welkom bent.

Datum: Zondag 4 september. Tijdstip: 11 – 17 uurLocatie: Erve Groot Hobbelink, Lage Eschweg 4, 7495 VJ Ambt Delden. De boerderij is te bereiken via de Almelosestraat. 

Volg de borden. Entree: € 4,00 incl. 1 kopje koffie/thee. Parkeren kan alleen in de daarvoor aangegeven parkeerweide. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws