zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeCultuurHeimland Festival de zomer door

Heimland Festival de zomer door

Diepenheim – Festivals kunnen voorlopig niet plaatsvinden, maar gelukkig is Heimland veel meer dan een festival. Binnen de regelgevingen en op verantwoorde wijze presenteert Heimland dit jaar in de zomermaanden verschillende optredens, voorstellingen en andere activiteiten.

Programma week 28: 

Heimland (familie)Circus: 

Zandl, Huneck en Eisele – Sawdust Symphony: drie circusartiesten die in de weer zijn met gereedschap en hout. Toch is het poëtisch. 

Vrijdag 16 juli om 20.00 uur, zaterdag 17 juli om 15.00 uur, zaterdag 17 juli om 20.00 uur. 

Heimland locatie: Feestzaal | Herberg de Pol 

Gereedschappen – zoals boormachines, schuurmachines, decoupeerzagen – worden speelpartners voor de drie performers op het podium.

In een samenleving waar het ambacht minder populair wordt, wil Sawdust Symphony spelen met het doel en de romantiek van elektrisch gereedschap en de geur van vers gezaagd hout.

Ticketprijs: € 13,00, tot 13 jaar: € 7,50.

Malakoff (It) – Oasis

Malakoff heeft de voorstelling in Diepenheim gemaakt. Twee clowns met live muziek! 

Zaterdag 17 juli om 13.30 uur, zondag 18 juli om 15.30 uur.

Heimland locatie: De Werkplaats Diepenheim

Twee clowns zoeken naar ervaringen die de gang van zaken kunnen veranderen, bouwen en wijzigen de werkelijkheid met behulp van papieren buizen en beseffen dat de tijd niet te stoppen is. De enige manier waarop ze plezier kunnen hebben is door zichzelf te laten gaan. De show is een continue zoektocht naar de balans tussen het geluid en de visuele dimensie. Dit onderzoek gebruikt de eenvoud van materialen en de economie van gebaren om de vergankelijkheid van het leven beter te onderzoeken. Erg grappig. Nee, niet erg grappig.

Ticketprijs: € 13,00, tot 13 jaar: € 7,50.

Voor het volledige programma zie: www.heimland.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws