donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeCultuurHeimland gaat van start

Heimland gaat van start

Diepenheim – Van circus tot (locatie)theater, van liedjes van André Manuel tot het aaien (of niet) van Manticore. Heimland 2021 staat op het punt van losbarsten. Een hele zomer voorstellingen. Elke voorstelling is volledig of op z’n minst in Diepenheim gemaakt en/of voorbereid. Er wordt eind juni gestart met De Laatste Rit van The Young Ones die hun voorstelling zullen houden op het boerenerf aan de Stokkumerweg 1 te Diepenheim. De hele zomer door passeren diverse soorten genres de revue. Weekenden vol dans, circus en liedjes. Maar ook theater op hele mooie en bijzondere plekken zoals de Schipbeek, op een boerenerf, de Bleek en op landgoed het Weldam. 

Ook aan de innerlijke mens is gedacht, zo zijn er bij diverse voorstellingen ook speciale borrelboxen verkrijgbaar en is er koffie/thee op locatie. Bijzonder te noemen is de Picknick op 31 juli en 1 augustus waarbij de bezoekers kunnen genieten van een driegangen diner met bijpassende wijnen of drankjes en waar een dansvoorstelling en twee bijzondere installaties kunnen worden bekeken. Dat in de prachtige omgeving van Kasteel Nijenhuis maakt het plaatje compleet. 

Kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt via www.diepenheim.nl, tevens is op www.heimland.nl het gehele programma met bijbehorende data en tijden terug te vinden en zal op de socials zoals Facebook en Instagram de laatste nieuwtjes te vinden zijn. 

Heimland 2021 kan starten!

Eerstvolgende voorstelling:

Stichting The Young Ones – ‘De Laatste Rit’.

Heimland locatie: Boerenerf, Stokkumerweg 1 te Diepenheim

‘De Laatste Rit’ vertelt het verhaal van een moeder. Van een oude cowboy. Van een projectmanager. En van een dochter. Deze verschillende mensen bevinden zich op dit moment in één schuur met één dilemma. Hoe zorgen ze ervoor dat ze niet worden ingehaald door de tijd en een hogesnelheidstrein? Ze hebben nog drie minuten…

Vrijdag 25 juni 20.30 uur (reeds uitverkocht); zaterdag 26 juni 21.30 uur; zondag 27 juni 21.30 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws