woensdag, 5 oktober 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenHemels Mooi Delden: save the date! Hemelvaartsdag 26 mei

Hemels Mooi Delden: save the date! Hemelvaartsdag 26 mei

Delden – Het centrum van Delden is de perfecte locatie voor een markt en braderie tijdens Hemels Mooi Delden. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt op Hemelvaartsdag zo bijzonder.

Zeldzaam mooi

Marco Brouwer, Mark Geerlings, Hanneke Oude Elberink, en Hans Bebseler, allen leden van de Deldense Ondernemers Vereniging (DOV), zijn al enige tijd bezig met de organisatie van hopelijk een mooi evenement. “Op verzoek van het bestuur hebben wij destijds de handschoen opgepakt en tot nu met veel plezier. Het idee was ook om Hemelvaartsdag in een ander jasje te steken. Zo zal de kermis niet meer terug keren op de Cramersweide, maar komen er kinderattracties verspreid over het centrum. Ook is er afscheid genomen van de rommelmarkt. Tevens staan er nog een aantal nieuwe ideeën in de steigers. Daarover later meer. De horeca komt binnenkort bij elkaar om samen invulling te gaan geven aan het thema”, aldus Hans Bebseler. De DOV gaat dit samen met de organisatie Zeldzaam Mooi oppakken. Zij organiseren al ruim 10 jaar verschillende gratis toegankelijke markten op bijzondere locaties door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op Zeldzaam Mooi Delden!

Hans vervolgt: “Zij gaan samen met ons de braderie vullen en organiseren. Uiteraard hopen we dat ook veel Deldense ondernemers deelnemen. Natuurlijk kunnen ook leden van buiten het centrum meedoen. En grijp je kans als ondernemer als je graag (hoofd)sponsor wil worden van dit spektakel, dan bespreken we graag samen de mogelijkheden.”

Voor groot en klein

Wil je meedoen? Neem dan contact op via e-mail met Ilse van Haasen:  info@zeldzaammooi.com

De DOV hoopt deze Hemelvaartsdag weer een fantastisch evenement neer te zetten voor groot en klein dat past binnen de dan geldende RIVM richtlijnen.

Save the date! Hemelvaartsdag 26 mei van 11.00 tot 18.00 uur in het centrum van Delden.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle