woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHemels mooi slapen in je eigen Droomboxspring

Hemels mooi slapen in je eigen Droomboxspring

Hemels mooi slapen in je eigen Droomboxspring, wat was deze actie een groot succes. Boxspring Slaapcomfort heeft nog nooit zoveel aanmeldingen ontvangen op een van hun winacties. Tijdens deze actie zijn er flyers ingeleverd op de braderie tijdens Hemels Mooi Delden, maar ook in de winkels in Ambt Delden en Enschede. Niet alleen de flyers stroomden daar binnen, maar ook de e-mails en de opgestuurde krantenknipsels. “Dit hebben wij allemaal verzameld, maar er kan natuurlijk maar één winnaar zijn”, aldus Robert Smit, mede-eigenaar van Boxspring Slaapcomfort.  

De winnaar van de Droomboxspring ter waarde van 1644 euro is Inge Ellenbroek! “Van harte gefeliciteerd met het winnen van deze fantastische prijs. Om de prijs in ontvangst te nemen, verzoeken wij je contact op te nemen, zodat wij de prijs kunnen overhandigen in een van onze winkels”, aldus Robert.

Inge Ellenbroek, wat een geluksvogel ben jij! Wil jij, net als Inge, slapen in je eigen ontworpen Droomboxspring? Ga dan langs in één van de winkels op de Woonboulevaard Almelo, Ambt Delden of Woonplein Enschede voor een kop koffie en advies op maat. De slaap-adviseurs van Boxspring Slaapcomfort helpen je graag!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle