woensdag, 30 november 2022
spot_img
HomeLifestyleHemels mooi slapen, win je eigen droomboxspring

Hemels mooi slapen, win je eigen droomboxspring

Boxspring Slaapcomfort geeft een droomboxspring t.w.v. € 1644,- weg

Vanaf Hemelvaartsdag en de gehele maand juni maakt men kans op deze te gekke prijs. Een droomboxspring kan men geheel zelf samenstellen in ieder gewenst formaat met keuze uit meer dan 650 verschillende stoffen en meer dan 40 verschillende hoofdborden met een voor u bijpassend slaapcomfort! En het mooie is dat deze droomboxspring al twee weken na samenstelling, gratis bezorgd en gemonteerd wordt! 

Zo maak je kans

In deze krant staat de advertentie van Boxspring Slaapcomfort met daarop een invulstrook welke u ingevuld kunt inleveren in één van de winkels of per post kunt sturen naar Boxspring Slaapcomfort, Langenhorsterweg 16, 7495 RD, Ambt Delden of ga naar www.boxspringslaapcomfort/droomboxspring en vul online uw gegevens in. Tevens is Boxspring Slaapcomfort op Hemelvaartsdag te vinden met een stand in hartje Delden tijdens Hemels Mooi Delden. Ook daar zijn invulformulieren verkrijgbaar en in te leveren.

Wilt u niet afwachten en zeker zijn van een goede nachtrust in uw eigen samengestelde droomboxspring? Niet getreurd, elke klant die vanaf Hemelvaart tot eind juni bij Boxspring Slaapcomfort een complete boxspring koopt, maakt kans om het actiebedrag teruggestort te krijgen op zijn of haar bankrekening.

De winnaar wordt begin juli bekend gemaakt via de social media kanalen van Boxspring Slaapcomfort en in de dag- en weekbladen waar de advertentie is geplaatst.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws