maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenHemelvaartsdag Delden: vermaak voor het hele gezin!

Hemelvaartsdag Delden: vermaak voor het hele gezin!

donderdag 26 mei van 11.00 tot 18.00 uur

Delden – Geen driedaags evenement meer maar één hele dag entertainment voor het hele gezin: dát is Hemelvaart in Delden onder de titel ‘Hemels Mooi Delden’. Naast de traditionele braderie en maar liefst vier muziekpodia op verschillende plekken is er ook voor de kids van alles te beleven. Een draaimolen bij de pomp, een vliegtuigjesmolen, free running- en vaardigheidstoestellen, trampolines en natuurlijk luchtkussens zullen het een onvergetelijke dag maken voor de jeugdigen onder ons.   

Marco Brouwer, Mark Geerlings, Hanneke Oude Elberink en Hans Bebseler, allen leden van de Deldense Ondernemers Vereniging (DOV), zijn heel druk met het gestalte geven van deze ‘nieuwe’ Hemelvaartsdag in Delden samen met de organisatie Zeldzaam Mooi.

Hans Bebseler zit in de organisatie en is enthousiast over het aantal kramen: “Al met al hebben we nu bijna 100 braderiekramen, van de Zwaan tot aan De Burgemeester. Een veel grotere markt dan de ‘oude’ braderie, want die stopte altijd bij de Spoorstraat. Het gaat echt een heel erg leuk evenement worden voor jong en oud en alles wat daar tussenin zit.”  

Hoofdsponsor is Boxspring Slaapcomfort voor Hemels Mooi Delden

En dat zal op deze dag op veel plaatsen duidelijk zichtbaar zijn! Boxspring Slaapcomfort zorgt zelf ook nog voor een aantal verrassingen. Dus: noteer de datum en kom met je hele gezin naar Delden op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei van 11.00 tot 18.00 uur.   

Wil je toch nog een kraam? Neem dan zo snel mogelijk contact op via e-mail met Ilse van Haasen: info@zeldzaammooi.com

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle