woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeSportHeracles Almelo biedt seizoenkaarthouders gratis Derbypakket in aanloop naar Twentse Derby

Heracles Almelo biedt seizoenkaarthouders gratis Derbypakket in aanloop naar Twentse Derby

Almelo – Heracles Almelo biedt al haar seizoenkaarthouders een gratis Derbypakket in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Almeloërs doen dat middels een drive-thru bij Erve Asito, van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 februari. De Twentse Derby wordt gespeeld op zaterdag 27 februari.

In het Derbypakket zitten onder meer drankjes en snacks om tijdens de derby thuis op de bank te nuttigen. Met een aantal fan-items uit het Derbypakket kunnen seizoenkaarthouders optimaal toeleven naar de wedstrijd.

Om de drukte te reguleren zijn alle seizoenkaarthouders op achternaam over diverse dagen en tijdstippen verspreid. De drive-thru opent voor de eerste groep seizoenkaarthouders op dinsdag 23 februari om 16.00 uur. Vrijdag 26 februari om 20.00 uur zijn alle seizoenkaarthouders in de gelegenheid geweest hun Derbypakket op te halen.

In december organiseerde Heracles Almelo een vergelijkbare actie voor haar seizoenkaarthouders. Dat was in aanloop naar het thuisduel tegen Fortuna Sittard. Seizoenkaarthouders haalden massaal hun wedstrijdpakket op. Daarop heeft de club besloten opnieuw een dergelijk initiatief op touw te zetten. Heracles Almelo wil haar achterban hiermee bedanken voor hun trouwe support in dit coronaseizoen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws