zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHeracles Almelo biedt seizoenkaarthouders toch tegemoetkoming

Heracles Almelo biedt seizoenkaarthouders toch tegemoetkoming

Almelo – Heracles Almelo biedt seizoenkaarthouders toch tegemoetkoming over het huidige seizoen. De club liet haar supporters bij aanvang van het seizoen weten niet tegemoet te kunnen komen, maar heeft besloten dat wél te doen. Dat vertelt de club in een open brief aan haar seizoenkaarthouders. Zij krijgen 19,03% van de aanschafwaarde van hun seizoenkaart, een symbolische verwijzing naar het oprichtingsjaar van de club.

Een jaar geleden besloot Heracles Almelo enkel full-support seizoenkaarten aan te bieden. De club vertelde seizoenkaarthouders dat de mogelijkheid zou bestaan dat zij wedstrijden zouden moeten missen vanwege geldende coronamaatregelen. “We zijn destijds bewust eerlijk, open en transparant geweest”, vertelt de directie van Heracles Almelo daarover. 5600 seizoenkaarthouders gingen onvoorwaardelijk achter de club staan. “Daar zijn we nog altijd dankbaar voor”, stelt de club.

De club baalt dat de duizenden supporters en sponsoren bijna een jaar niet in het stadion hebben kunnen zitten. Om hen te laten zien hoe zeer de club hun steun waardeert, wordt de seizoenkaarthouders nu toch tegemoetkoming geboden. De club is blij dat het dat kan bieden ‘vanwege het vertrouwen van de achterban en een structureel gezond financieel beleid’.

De fans kunnen vanaf 3 mei, de dag wanneer de club het 118-jarig bestaan viert, hoe zij hun tegemoetkoming inzetten. Die dag start ook de verkoop van de seizoenkaarten voor volgend seizoen. De tegemoetkoming kunnen seizoenkaarthouders daarbij direct als korting inzetten. Ook hebben zij de optie het om te zetten in een waardebon voor het aanschaffen van wedstrijdkaarten later volgend seizoen. Een derde optie is het doneren van de tegemoetkoming aan de club. Seizoenkaarthouders die daarvoor kiezen, krijgen van de club een retroshirt van seizoen 1965-1966 cadeau.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle