zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHeropening Sportfit Waanders woensdag 19 mei

Heropening Sportfit Waanders woensdag 19 mei

“Wat zijn wij ongelofelijk blij en trots dat we 19 mei onze deuren weer mogen openen voor onze trouwe sporters. Toen wij medio december verplicht moesten sluiten, zijn wij direct met het hele team plannen gaan maken voor de toekomst”, vertelt Niek Waanders. “We hadden een aantal doelstellingen voor onze heropening gemaakt, dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een complete metamorfose van Sportfit Waanders. Ten eerste hebben we nagedacht over de compensatie van onze loyale leden. We hebben zoveel steun ontvangen vanuit ons ledenbestand, daarvoor zijn we als team eeuwig dankbaar. Op onze website www.sportfitwaanders.nl staat hoe wij onze leden willen bedanken. Ten tweede hebben we enorm veel ruimte kunnen creëren door een grote verbouwing te laten plaatsvinden, Door de grandioze inzet van mijn collega’s en heel veel materialen te recyclen hebben wij de kosten op een minimum kunnen houden. We hebben o.a. een grote groepsleszaal op de 1e verdieping gerealiseerd. De begane grond is nu volledig ingericht op individueel en doelgericht trainen. Een enorme vooruitgang qua ruimte en faciliteiten. We kunnen niet wachten om het resultaat aan onze leden te laten zien”, aldus Niek.

Hij vervolgt: “Ook hebben we onze tarieven kunnen verlagen voor onze sporters, er kan nu onbeperkt inclusief groepslessen gesport worden vanaf € 19,95 voor jeugd en studenten en voor volwassenen vanaf € 29,95 per maand. Wij hebben als doel fitness en een gezonde levensstijl in Delden en omstreken laagdrempeliger en nog toegankelijker maken voor iedereen.Tot slot zijn we bezig met een aantal nieuwe trainingsconcepten voor onze sportschool, welke we deze zomer gaan integreren in onze fitnessclub. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen hou onze website (www.sportfitwaanders.nl) of het Hofweekblad goed in de gaten.”

Voor iedereen die voornemens is om weer lekker in beweging te komen, u bent welkom aan de Sluisstraat 3d te Delden. Maak een afspraak via 074 3762945 of kom gewoon cornonaproof langs voor meer informatie.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle