maandag, 30 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorHet Juweliershuis Goor: goudprijs staat nog steeds zeer hoog

Het Juweliershuis Goor: goudprijs staat nog steeds zeer hoog

Goor – De goudprijs is flink gestegen en noteert op de beurs ruim 49000 euro per kilo! De stijging van de goudprijs heeft meerdere oorzaken volgens specialisten en analisten. 

De afgelopen tijd bereikte de goudprijs een enorme stijging, omdat beleggers vanwege de onzekerheden in deze verwarrende tijden naar veilige havens zoeken om in te investeren en als bescherming tegen waardeverminderingen van munteenheden. De prijs wordt ook gestimuleerd door de economische maatregelen, zoals renteverlagingen. 

Ondanks dat er nu het Juweliershuis Goor op de gevel staat, blijven ze met veel plezier naast de juwelierswerkzaamheden ook goud en zilver taxeren. De goudprijs is sterk gestegen en. “Het is raadzaam om ze te laten taxeren, dit kan een verrassende prijs opleveren”, aldus Sarhadon Goriya, eigenaar van Het Juweliershuis Goor. 

“We werken hier transparant; leggen uit wat we doen tijdens het taxeren en laten dit ook zien. Uw goud wordt nagekeken op keurmerken, getoetst met toetswater, in uw bijzijn gewogen op een geijkte weegschaal en u krijgt de waarde van uw kostbaarheden aan de hand van de dagkoers. Het maakt niet uit of het oud, versleten of defect is. En als u twijfelt of het van goud is, kunt u het gerust laten nakijken. We willen onze klanten graag deze zekerheid geven. We betalen contant uit of indien gewenst maken we het per bank over.” 

Naast gouden en zilveren sieraden nemen ze onder meer gouden en zilveren munten, tandengoud, exclusieve horloges en zilverwerk (onder andere bestek) aan. Bij inkoop van goud of zilver worden alleen zaken met personen van 18 jaar en ouder gedaan en zal bij aankoop ook altijd om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. 

Reparaties van horloges, gouden en zilveren sieraden kunt u ook bij het Juweliershuis aanbieden. Het Juweliershuis is gevestigd naast het gemeentehuis, aan de Grotestraat 109 in het centrum van Goor, schuin tegenover het politiebureau. 

De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (tel. 0547 750315).

Loop gerust eens binnen, laat u informeren en vrijblijvend uw goud en zilver taxeren of bied een sieraad aan ter reparatie. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle