zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleHet Kaspels Toneel presenteert blijspel ‘Opa Apestaartje punt nl’

Het Kaspels Toneel presenteert blijspel ‘Opa Apestaartje punt nl’

Kerspel-Goor – Het Kaspels Toneel zorgt weer voor gezellige winteravonden. Op 9, 10, 16 en 17 december brengen ze het blijspel ‘Opa Apestaartje punt nl’ voor u op de planken in buurtgebouw ’t Kaspel in Kerspel-Goor. Het stuk is geschreven door Wilma Renes-Leertouwer. De regisseur is Arie Wegereef.

Het blijspel gaat over Henk van Wandelen die moet verhuizen naar een verzorgingstehuis. Zijn kinderen Elvira, Erik en Esmee helpen hem met de verhuizing. Uiteraard is dit voor Henk een hele stap en het leeghalen van zijn oude huisje gaat dan ook gepaard met weemoed en een traan(tje). Hij komt terecht in Huize Avondrood, waar de pinnige juffrouw Kudelstaart de scepter zwaait. Gelukkig maakt zuster Lucy het hem zoveel mogelijk naar de zin. Ook de technische man Max wordt al gauw zijn goede vriend, steun en toeverlaat. Dat heeft hij ook wel nodig, want juffrouw Kudelstaart verbiedt Henk om zijn ‘pikante’ schilderij ‘Madonna in ‘t Groen’ op zijn kamer te hebben. Een schilderij waar Henks gluiperige schoonzoon Adelbert al lang een oogje op heeft. Verwarring alom om dit schilderij, dat naar later blijkt zeer veel geld waard is. Is juffrouw Kudelstaart echt wel zo onfeilbaar? De hevig verwarde bovenbuurman Bertus Dirx, met zijn trouwe hondje Fikkie, zorgt als de rode draad voor een uiterst grappig intermezzo.

Wilt u weer een avond heerlijk genieten, bestel dan uw kaarten op tijd! Een entreebewijs (inclusief koffie) voor de avondvoorstelling op 9, 10, 16 en 17 december, aanvang 20.00 uur, bedraagt € 8, voor woensdagmiddag 7 december, aanvang 14.00 uur € 6. 

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Mirjam Meutstege, tel. 0547 272542.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws