dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van Twente doet mee aan NLdoet

Hof van Twente doet mee aan NLdoet

Hof van Twente – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. In Hof van Twente hebben meerdere organisaties klussen en activiteiten aangemeld. Om deze klussen te klaren worden er nog vrijwilligers gezocht!

Salut draagt vrijwilligerswerk een warm hart toe. “NLdoet is voor organisaties een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden en om bergen werk te verzetten. Het is tevens een laagdrempelige manier om kennis te maken met het doen van vrijwilligerswerk. Dit kan alleen, maar ook samen met een groep vrienden, familie of enthousiaste collega’s. Bovendien leer je allerlei leuke, nieuwe mensen kennen; iedereen is welkom”. 

Aanmelden als vrijwilliger Mensen die in actie willen komen, kunnen zich aanmelden op nldoet.nl of door onderstaande QR-code te scannen. Je komt dan meteen bij het overzicht van de vrijwilligersactiviteiten in Hof van Twente terecht.

Ertoe doen NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen. Doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle