dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeSportHofteam op weg naar toernooi

Hofteam op weg naar toernooi

Hof van Twente – Het Hof van Twente-team is al vanaf 2003 één van de smaakmakers van het GFC c-jeugd toernooi. Ook dit jaar is wederom in overleg met de negen voetbalclubs uit Hof van Twente een team geselecteerd voor deelname aan het internationale GFC 014 toernooi. 

De kennismaking en de eerste training zit er inmiddels op. Dit om elkaar te leren kennen en te oefenen qua speelstijl voor bovengenoemd toernooi. Het is in de loop der jaren steeds weer enerverend om te ervaren hoe de spelers de uitdaging oppakken om zo goed mogelijk te presteren tegen de geselecteerde voetballers van de deelnemende BVO’s. De leiding van de groep is in handen van de hoofdtrainer van GFC Romano Lammertink, geassisteerd door Mathijs Hoitink.

Woensdag 13 oktober wordt er een oefenpot gespeeld tegen 0.15 jeugd van HSC 21. Aanvang 19.30 uur op sportpark Heeckeren. Dat is dan gelijk de eerste test in aanloop naar het toernooi. Ook deze keer is het plezierig te zien hoe de spelers de klus willen oppakken om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor de toernooideelname. Het enthousiasme was direct op de eerste training al merkbaar. Dit belooft veel voor de toernooidag. Deze deelname is voor de ontwikkeling van de spelers belangrijk. Nieuwe voetbalervaringen zullen ze meenemen in de eigen individuele voetbalbagage om zo nog beter te kunnen presteren in de trainingen en de wedstrijden van het eigen team in clubverband.

Het is voor de toeschouwers elk jaar weer mooi om te zien hoe het team zich opstelt en laat zien hoe het met de gezamenlijke vaardigheden in staat is een zo goed mogelijke weerstand te geven. Elk jaar weer wordt het team enthousiast begeleid door een grote supportersgroep, die de spelers hartstochtelijk ondersteunen. 

Het Hofteam is in gedeeld in een poule met: FC Groningen, Academie FC Twente/Heracles, de Hamburgse cultclub FC St Pauli (momenteel koploper en de 2e Duitse Bundesliga) en Bayer04 Leverkusen, één van de topclubs in de Duitse competitie. Een zware poule.

GFC stelt de plezierige medewerking van de Hofclubs zeer op prijs en wenst het Hofteam veel succes met de voorbereiding en deelname op de toernooidag op 19 oktober. De organisatie verwacht opnieuw dat deze groep op een juiste manier de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigt. 

De toeschouwers zullen zeker weer veel plezier beleven aan inzet van de Hofspelers in de wedstrijden. Aanvang toernooi dinsdag 19 oktober, 10.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws