woensdag, 30 november 2022
spot_img
HomeNieuwsBenteloHofweekblad niet ontvangen?

Hofweekblad niet ontvangen?

Hof van Twente – Hebt u deze week of vorige weken het Hofweekblad niet ontvangen? Dat spijt ons zeer want wij willen u als gewaardeerd lezer natuurlijk niet teleurstellen.

Het is een feit dat er een groot personeelstekort in alle branches voorkomt, zo ook bij bezorgers van dag- en weekbladen. Het tekort is door onze bezorgservice All Inn Verspreidingen simpelweg niet altijd op te lossen en zeker in deze vakantieperiode is het tekort nog groter.

Sommige bezorgers hebben twee wijken en het lukt dan niet om alle kranten op woensdag te bezorgen. Wacht in ieder geval nog even de donderdag af.

De bezorgers hebben namelijk officieel de woensdag en de donderdag om de krant te bezorgen.

Wat (niet) doen?

  • Bel in ieder geval niet met de gemeente, want die plaatsen weliswaar het gemeentenieuws in het Hofweekblad maar zij zijn niet verantwoordelijk voor de bezorging ervan.
  • Ga naar de website www.hofweekblad.nl en klik op de button: ‘lees hier het Hofweekblad online’ of klik op de rode button ‘Krant niet bezorgd?’ , vul uw adresgegevens in en hoe vaak u het Hofweekblad niet heeft ontvangen. Soms kan de krant nog worden nabezorgd:
  • Te veel gedoe? Bel dan met de Hofweekbladredactie 074-3761354 of mail naar info@hofweekblad.nl en geef daar uw adres met postcode op waar de krant niet is bezorgd. Wij geven het dan door aan de bezorgservice.
  • Bij de redactie van het Hofweekblad (Molenstraat 14 in Delden), Primera de Bandijk in Goor, bij The Read Shop in Delden en bij de Albert Heijn in Delden ligt elke woensdag ook het nieuwe Hofweekblad klaar, die u daar gratis kunt afhalen.
  • Wilt u graag helpen het bezorgerstekort op te lossen? Geef u dan op als bezorger via bezorgers@verspreidingen.nl en verdien een leuk zakcentje bij.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle