woensdag, 5 oktober 2022
spot_img
HomeNieuwsMarkeloHondenuitlaatservice Hof van Twente

Hondenuitlaatservice Hof van Twente

Markelo – Zoekt u iemand om uw trouwe viervoeter uit te laten? Dan bent u bij Bas van der Vorm uit Markelo aan het juiste adres! Als u door werk of andere omstandigheden niet altijd in staat bent om zelf uw hond uit te laten, of u wilt uw hond gewoon even lekker laten spelen met andere honden, dan wil hij u daar graag bij helpen. 

Hondenuitlaatservice Hof van Twente is een kleinschalige uitlaatservice in het buitengebied van Markelo en beschikt over een zeer grote omheinde tuin waar de honden eventueel na het uitlaten nog lekker los kunnen spelen. Bas haalt uw hond(en) bij u thuis op en neemt hem/haar mee in de bus om vervolgens, in kleine groepjes, 1,5 uur door het bos te wandelen. Hierbij kan uw hond heerlijk met andere honden rennen en spelen. Daarnaast versterken de honden tijdens de groepswandeling hun sociale vaardigheden. Naast groepswandelingen kan hij ook met uw hond een privé wandeling plannen als uw hond bijvoorbeeld niet in een groep past (voor deze wandelingen geldt een ander tarief).

Het ophaalgebied is Goor, Markelo, Diepenheim, Delden, Hengevelde (plaatsen buiten de Hof zijn in overleg mogelijk).

Voorafgaand aan de eerste wandeling plant Bas een introductiegesprek en kennismaking in.  Tijdens dit gesprek leert hij u en uw hond kennen, wordt de geschiedenis en huidige situatie van de hond besproken en daarnaast bespreekt hij de gezondheid en het gedrag van de hond, specifieke wensen en de mogelijkheden voor het uitlaten.

Bas kijkt ernaar uit om uw honden te verwelkomen in de groep. 

Bel nu voor info en een gratis proefwandeling (1,5 uur), tel. 06 30601886. Zie ook de Facebookpagina Hondenuitlaatservice Hof van Twente of Instagram hondenuitlaatservicehofvtwente.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle