zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenHoreca Delden houdt ‘Delden’s Dinnertour Koningsdag editie’

Horeca Delden houdt ‘Delden’s Dinnertour Koningsdag editie’

Delden – Ondanks de coronabeperkingen kun je op Koningsdag 27 april toch iets heel feestelijks doen. Acht horecabedrijven in Delden organiseren namelijk een unieke ‘Dinnertour Koningsdag editie’. 

Wat houdt dat in?

Het is en uitgestippelde route door de mooie omgeving van Delden waaraan je kunt deelnemen per auto, fiets, scooter, step, scootmobiel of te voet, alles kan, alles mag. Je kunt starten tussen 12.00 en 13.30 uur of tussen 17.00 en 18.30 uur. De dag voor Koningsdag, 26 april, krijg je te horen vanaf welke locatie je gaat starten en bij alle acht deelnemende horecagelegenheden waar de route langs gaat, krijg je een gerechtje en een drankje ‘to-go’. Kosten voor dit 8-gangen dinner is € 57,50 p.p. voor volwassenen en € 29,50 p.p. voor kinderen tot en met 12 jaar. Deelname is beperkt dus geef je snel op! 

Meedoen aan de Delden’s Dinnertour Koningsdag editie in oranje outfit

Vanaf vrijdag 16 april aanstaande kan iedereen zich opgeven via www.horecadelden.nl waar je aangeeft hoeveel volwassenen en kinderen er mee doen. De organisatie vraagt alle deelnemers zich helemaal in het oranje uit te dossen. De deelnemer die het leukst en ludiekst is uitgedost, maakt ook nog eens kans op de hoofdprijs en dat betreft acht cadeaubonnen van elk deelnemend bedrijf ter waarde van € 25,- per bedrijf (totale waarde van € 200,-).

De deelnemende bedrijven

De horeca in Delden laat zich wederom niet uit het veld slaan en heeft weer een zeer creatieve coronaproof actie bedacht. Deelnemende bedrijven zijn Het Wapen van Delden, Burgermeester, De Weijenborg, Carelshaven, Het Witte Paard, De Zwaan, Aparthotel en Santorini. Ze heten iedereen van harte welkom.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle