donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHoutvoorraad bij Houthandel RTT volledig op peil

Houtvoorraad bij Houthandel RTT volledig op peil

Goor – Hoewel berichten in de media soms anders doen vermoeden, heeft Houthandel RTT vrijwel altijd voldoende voorraad. Behalve dat u natuurlijk van harte welkom bent bij hun aan de Klavermaten, kunt u ook kijken op de Online Houtshop. Alles wat u daar ziet, ligt ook op voorraad en u betaalt pas bij afhalen of bezorging. Roy Reef, mede-eigenaar, legt uit: “De webwinkel kan ook bij u de buurt zitten, het hoeft niet perse de pagina te zijn die bovenaan staat in een zoekmachine. Een goed stukje hout, een eerlijk advies en een nette prijs is waar wij voor staan.” 

De vakspecialist om de hoek

Houthandel RTT is een familiebedrijf dat al 95 jaar in het hout zit. “Soms komen mensen met een vraag bij ons, over een specifieke houtsoort”, vertelt Roy Reef. “Door de schaarste van de afgelopen anderhalf jaar kon in een enkel geval niet aan de vraag van een bepaalde houtsoort worden voldaan, maar wij zijn de kenners, de vakspecialist om de hoek, en in bijna alle gevallen kunnen we een alternatieve afmeting of houtsoort aanbieden, die net zo goed is, of misschien in sommige toepassingen zelfs beter. Het is ons ambacht, wij weten wat geschikt is. En natuurlijk verkopen we liever geen nee, maar vraag ons gerust naar de (alternatieve) mogelijkheden.” Houthandel RTT houdt van duidelijkheid en transparantie. Hout is een natuurproduct, de eigenschappen die hierbij horen verdienen aandacht. Zo weet u wat u krijgt en ontstaan er geen verrassingen. Reef: “Wij behouden het ambacht, wat door de grote online massaverkoop in de verdrukking komt. Bovenaan staan in een zoekmachine kost veel geld, reviews kunnen worden gekocht. Dit is allemaal niet nodig wanneer u regionaal kijkt. Dit geldt voor vele ambachten.” 

Noaberschap

Houthandel RTT is gespecialiseerd in Douglashout, Grenen, Vuren, Eiken en diverse hardhoutsoorten voor onder andere gevelbekleding en ze hebben recentelijk hun terrein zo omgebouwd dat ze grote voorraden (zo’n 3000 kuub) kunnen houden. Zo blijven de prijzen langer stabiel en hebben ze van de turbulentie op de houtmarkt minder last. RTT is daarmee een betrouwbare regionale partner voor bedrijven én particulieren met het ‘noaberschap’ hoog in het RTT-vaandel. Lokaal vakmanschap, eerlijk advies, een topproduct én betaalbare prijzen, daarvoor reis je toch niet heel Nederland door? 

Het team van Houthandel RTT staat graag voor u klaar voor informatie, een offerte of gewoon voor een praatje en een kopje koffie. Welkom bij Houthandel RTT, Klavermaten 14 in Goor, tel. 06 3829 1604, of mail naar info@houthandelrtt.nl . www.houthandelrtt.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle