dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHulp nodig met de belastingaangifte?

Hulp nodig met de belastingaangifte?

Salut en de Bibliotheek helpen je graag in het Wekelijks belastingspreekuur

Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus. Daarom staan de Bibliotheek en Salut voor de inwoners van Hof van Twente klaar om hierbij te helpen. In de maanden maart en april (m.u.v. 7 april goede vrijdag) is er elke vrijdag van 13.00-15.00 uur een gratis belastingspreekuur aan de Grotestraat 86, bij de Bibliotheek en Salut in Goor.

Wat is het belastingspreekuur?

Het wekelijkse belastingspreekuur in de bibliotheek wordt bemenst door geschoolde vrijwilligers. Mensen kunnen hier terecht met vragen over en hulp bij de belastingaangifte. De vrijwilligers kunnen ook doorverwijzen naar de juiste instanties voor verdere hulp. Het belastingspreekuur is elke vrijdag in de maanden maart en april (m.u.v. 7 april goede vrijdag) van 13.00-15.00 uur.  

Moet ik een afspraak maken?

Ja, een afspraak maken is nodig. Wil je hulp bij het invullen van je belastingaangifte? Maak dan snel een afspraak, dit kan via Salut 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl.

Wat moet ik meenemen?

Handig om in ieder geval mee te nemen zijn: een geldig legitimatiebewijs, de aangiftebrief (als die is ontvangen)en de DigiD code. Daarnaast zijn documenten als de jaaropgave en jaaroverzichten van bankrekeningen nuttig om mee te nemen. Op de website van de belastingdienst kun je meer informatie vinden over welke gegevens je nodig hebt om digitaal aangifte te kunnen doen.

Waar moet ik me melden?

Je kunt je melden bij de balie van Salut. Het adres is de Grotestraat 86 in Goor.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle