woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenHuub Vehof wil dat iedereen zich thuis voelt bij ‘t Parochiehuis

Huub Vehof wil dat iedereen zich thuis voelt bij ‘t Parochiehuis

Delden – Nu het culturele seizoen weer is gestart en de horeca weer open mag, is Huub Vehof weer helemaal in zijn element. In september 2019 gaf zijn partner aan ermee te willen stoppen, maar Huub wilde sowieso het horecagedeelte en de activiteiten in de bar tegenover de grote zaal in Stadscentrum ‘t Parochiehuis voortzetten. En toen kwam in februari 2020, wat we allemaal het liefst onder het tapijt willen vegen… corona.  

Dat betekende geen theater, geen bridge, geen vergaderingen, geen films, kortom een leeg parochiehuis en geen horeca. Huub is niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en gelukkig heeft hij nog een bijna fulltime baan in het ziekenhuis in Hengelo, maar zijn hobby, zoals hij het zelf omschrijft, lag volledig op zijn gat. Maar geen pieken zonder dalen… we zijn ruim anderhalf jaar verder en het seizoen is weer begonnen, de anderhalve meter maatregel is eraf en de horeca mag weer open tot 24.00 uur. Wat Huub wel moet doen is de corona check app scannen en kijken of iedereen een groen vinkje heeft, maar verder is het bijna bij ’t oude. Huub is blij alle bekende en nieuwe gezichten weer te zien. Niet voor niets staat op de muur naast de bar gedrukt: “An gezelligheid gin gebrek , bie Bar de Oale Stek”.

Huub verzorgt de koffie en een drankje bij bridgeavonden, bij diverse vergaderingen, repetities en uitvoeringen van toneelverenigingen, bij de filmkring en niet te vergeten alle cabaretavonden, die door de SBR geregeld worden. Maar je kunt natuurlijk ook verschillende arrangementen aanvragen op de website van Stadscentrum ’t Parochiehuis.

Vergaderarrangementen met een geheel verzorgde lunch, een feestje, een koffietafel, alles is mogelijk, en Huub zal zorgen dat iedereen zich thuis voelt, ook al heb je speciale wensen of ben je vegetariër of ben je afhankelijk van speciale diëten vanwege bijvoorbeeld een glutenallergie. Bij een feestje kan Huub zorgen voor de complete catering en vraag naar de mogelijkheden voor een lunch of maaltijd. Meer weten? Kijk op www. https://www.stadscentrum-hetparochiehuis.nl of stuur een mail naar info@sbrdelden.nl.   

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle